Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Dessers Feyenoord

This move was necessary following the Nigeria internationals inability to tie down a. Dessers met late treffer goud waard voor Feyenoord in derby tegen Sparta.

Dessers feyenoord
Pin Op Voetbalnieuws

De Belgische spits maakte als invaller in blessuretijd de winnende goal tegen AZ.

Dessers feyenoord

. De supersub van Feyenoord kan het zelf amper geloven. Feyenoord heeft op de valreep drie punten gepakt in de Rotterdamse derby tegen Sparta. Cyriel Dessers scored in the 92nd minute as Feyenoord defeated Sparta Rotterdam 1-0 in the Rotterdam derby. Cyriel Dessers arrives on loan.

Cyriel Dessers heeft Feyenoord aan een overwinning op Sparta Rotterdam geholpen. Wie de thuisploeg zag. Feyenoord heeft zondag door een doelpunt in de extra tijd van Cyriel Dessers een belangrijke zege geboekt op AZ. Daaraan merk je hoe groot Feyenoord is.

Cyriel Dessers heeft Feyenoord voor de derde keer binnen een week aan een overwinning geholpen. Eindstand Sparta Rotterdam - Feyenoord. Het werd 0-1 op Het Kasteel. Follow Football-Oranje on Twitter Feyenoord began with their strongest eleven after a week of rest while Sparta Rotterdam boosted their confidence with a 2-0 win over GVVV.

Dessers sloeg toe op een moment dat Feyenoord niet meer kon camoufleren dat het een zwaar uitduel met Union Berlin in de benen had. Dinsdag was een doldwaze laatste dag van de transferwindow. Feyenoord heeft vlak voor het sluiten van de transfermarkt nog een opvallende slag geslagen. Feyenoord heeft zondag op de valreep met 1-0 gewonnen van AZ.

De Rotterdammers zijn erin geslaagd Cyriel Dessers. Goudhaantje Dessers flikt het weer en schiet Feyenoord in blessuretijd langs AZ. Cyriel Dessers 26 had er volgens eigen zeggen wel een paar dagen last van gehad. Feyenoord kan Dessers voor 28 miljoen definitief overnemen 20092021 0941 reacties Met een assist en een doelpunt was de invalbeurt van Cyriel Dessers tegen PSV een zeer succesvolle.

Feyenoord haalt Cyriel Dessers terug naar Nederland. De Rotterdammers zijn erin geslaagd Cyriel Dessers. Na een week vol rampspoed pakten de bezoekers vanmiddag wel de volle buit in de Rotterdamse derby. Cyriel Dessers op huurbasis naar Feyenoord.

Cyriel Dessers in het shirt van RC Genk. De 26-jarige aanvaller wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van KRC Genk. Een ervaren aanvaller die zijn mannetje staat voorin zo typeert technisch directeur Frank Arnesen Dessers. Dessers zorgt voor prettig einde van rampweek Feyenoord.

De spits won met Feyenoord al een topper in de Eredivisie scoorde voor. De ingevallen spits maakte in blessuretijd het enige doelpunt. An experienced attacker whos able to hold his own up front is how technical director Frank Arnesen describes Dessers. De aanvaller tekende in blessuretijd voor de winnende treffer van het thuisduel met AZ 1-0.

De Feyenoord-huurling wist in de 92ste minuut de winnende treffer te maken tegen een matig AZ. Een heel fijn gevoel zo omschrijft Dessers op het YouTube. Feyenoord have confirmed the signing of Cyriel Dessers on loan from Belgian First Division A outfit Genk. De invaller maakte in de 92e.

The 26-year-old striker arrives at De Kuip from KRC Genk for the rest of the season. Cyriel Dessers maakte dit seizoen vier goals in de Eredivisie en vier keer maakte hij de goal in de 92ste minuut als invaller. Cyriel Dessers kan zijn geluk niet op. Cyriel Dessers zorgde voor gejuich bij Feyenoord en verdriet bij Sparta.

Cyriel Dessers heeft Feyenoord voor de derde wedstrijd op rij drie punten bezorgd. De 26-jarige spits voltooide op Deadline Day zijn overgang van RC Genk naar Feyenoord dat de voormalige spits van NAC Breda FC Utrecht en Heracles Almelo voor dit seizoen huurt van de Belgen. Dessers maakt weer in slotminuten beslissende treffer voor Feyenoord 1-0 Hij is niet supersnel niet supersterk niet superlang en ook niet supertechnisch maar Cyriel Dessers scoort wel altijd op het juiste moment. Het leek er 92 minuten op dat Sparta Rotterdam en Feyenoord de punten moesten delen na de stadsderby maar in de dying seconds schoot Cyriel Dessers zijn p.

Cyriel is a proven goal scorer and. Cyriel Dessers is pas een week of vijf in Rotterdam maar aan mooie ervaringen geen gebrek. Het was Cyriel Dessers die zijn ploeg in de slotminuten naar de overwinning schoot. Cyriel Dessers is de nieuwe sleutel in de aanval van het Feyenoord van Arne Slot.

Feyenoord heeft vlak voor het sluiten van de transfermarkt nog een opvallende slag geslagen. Dessers matchwinner voor Feyenoord bij Sparta pers letterlijk langs de lijn bij NEC-Groningen Vijf wedstrijden in de eredivisie. Feyenoord have brought Cyriel Dessers back to the Eredivisie. Sparta went close first with a long-range effort from Bryan Smeets.

Dessers feyenoord
Album Pictures Plus Glynor Plet Heracles Almelo Album Picture Baseball Cards

Dessers feyenoord
Pin Op Fc Utrecht

Dessers feyenoord
Album Pictures Plus Everton Ramos Da Silva Heracles Almelo Everton Sports Jersey Baseball Cards

Dessers feyenoord
Pin Auf Gwiazdy Ksc Lokeren

Dessers feyenoord
Nederlands Voetbalelftal Holanda Soccer Panosundaki Pin

Dessers feyenoord
Cyriel Dessers Nac Breda Sporter Voetbal Mannen

Dessers feyenoord
Feyenoord Taart Soccer Cake Desserts Cake Birthday Cake

Dessers feyenoord
Joey Belterman Of Heracles Almelo Noticias

Posting Komentar untuk "Dessers Feyenoord"